Άγιος Παντελεήμων - Agios Pantelehmwn Kalymnoy Home Facebook / Κύριος οδικός άξονας του αγίου παντελεήμονα είναι η οδός αχαρνών.

Άγιος Παντελεήμων - Agios Pantelehmwn Kalymnoy Home Facebook / Κύριος οδικός άξονας του αγίου παντελεήμονα είναι η οδός αχαρνών.. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Ο άγιος παντελεήμων έδωσε όλη του την περιουσία στους φτωχούς και με περισσότερο ζήλο εργαζόταν και διακονούσε τους ασθενείς. Καταγόταν από την νικομήδεια της βιθυνίας, μικράς ασίας (σημ. Το 1959 με βασιλικό διάταγμα αναγνωρίστηκε, το έως. Ο άγιος παντελεήμων, είναι ένας από τους πολύ γνωστούς αγίους για τις θαυματουργικές θεραπείες ασθενών, που έπασχαν ακόμη και από ανίατες ασθένειες.

Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Εκείνοι, επειδή δεν ήθελαν να παρακούσουν τον άγιον, αφού τον κατεφίλησαν, και έδειξαν την αγάπην και την. Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης ενώ η μητέρα του ήταν χριστιανή. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Ο άγιος παντελεήμων, είναι ένας από τους πολύ γνωστούς αγίους για τις θαυματουργικές θεραπείες ασθενών, που έπασχαν ακόμη και από ανίατες ασθένειες.

Agios Pantelehmwn O Megalomartys Kai Iamatikos Agios Pantelehmonas Bioi Agiwn Matia
Agios Pantelehmwn O Megalomartys Kai Iamatikos Agios Pantelehmonas Bioi Agiwn Matia from www.matia.gr
Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Καταγόταν από την νικομήδεια της βιθυνίας, μικράς ασίας (σημ. Κύριος οδικός άξονας του αγίου παντελεήμονα είναι η οδός αχαρνών. Ο άγιος παντελεήμων έδωσε όλη του την περιουσία στους φτωχούς και με περισσότερο ζήλο εργαζόταν και διακονούσε τους ασθενείς. Τη μνήμη του αγίου παντελεήμονος τιμά σήμερα, 27 ιουλίου, η εκκλησία μας. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία. Στους συνδέσμους στο πάνω μέρος θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες: Συνορεύει με τις συνοικίες βικτώρια, πλατεία βάθης, αγίου μελετίου και αττική.

Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της.

Το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του ήταν παντολέων. Εκείνοι, επειδή δεν ήθελαν να παρακούσουν τον άγιον, αφού τον κατεφίλησαν, και έδειξαν την αγάπην και την. Ο άγιος παντελεήμων έδωσε όλη του την περιουσία στους φτωχούς και με περισσότερο ζήλο εργαζόταν και διακονούσε τους ασθενείς. Παρακαλούνται οι ασθενείς που προσέρχονται. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία. Posted by saintpanteleimonchania on 1 αυγούστου 2016 in ανακοινώσεις. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια, στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ. Ο άγιος μεγαλομάρτυς και ιαματικός παντελεήμων έλαβε το στεφάνι του μαρτυρίου με αποκεφαλισμό, το έτος 304 μ.χ. Ο άγιος παντελεήμων (παντελέων το πρότερον όνομα) καταγόταν από τη νικομήδεια της μικράς ασίας και έζησε στα χρόνια του μαξιμι Στις 27 ιουλίου γιορτάζεται η μνήμη του α γίου παντελεήμονα. Καταγόταν από την νικομήδεια της βιθυνίας, μικράς ασίας (σημ. Ο επίσημος ιστότοπος της ιεράς μητροπόλεως νέας σμύρνης. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης.

Posted by saintpanteleimonchania on 1 αυγούστου 2016 in ανακοινώσεις. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια, στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ. Στις 27 ιουλίου γιορτάζεται η μνήμη του α γίου παντελεήμονα. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του ήταν παντολέων.

Agios Pantelehmwn O Megalomartys Meta3otypia Agioy Oroys
Agios Pantelehmwn O Megalomartys Meta3otypia Agioy Oroys from www.athonian.gr
Ο άγιος παντελεήμων, είναι ένας από τους πολύ γνωστούς αγίους για τις θαυματουργικές θεραπείες ασθενών, που έπασχαν ακόμη και από ανίατες ασθένειες. Κύριος οδικός άξονας του αγίου παντελεήμονα είναι η οδός αχαρνών. Το όνομα της συνοικίας οφείλεται στο ναό του αγίου παντελεήμονα που. Ο παρακλητικός κανών στον άγιο παντελεήμονα Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία. Άγιος παντελεήμων (ο μεγαλομάρτυς και ιαματικός) ημερομηνία εορτής: Ο άγιος παντελεήμων έδωσε όλη του την περιουσία στους φτωχούς και με περισσότερο ζήλο εργαζόταν και διακονούσε τους ασθενείς. Tον καιρό που τα μαύρα σύννεφα της ειδωλολατρείας σκέπαζαν απειλητικά όλη την οικουμένη, στα τέλη δηλαδή του τρίτου αιώνα μετά χριστόν, γεννήθηκε στη νικομήδεια της μικράς ασίας ο.

Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης και ονομαζόταν ευστόργιος και η μητέρα του ήταν χριστιανή και ονομαζόταν.

Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης και ονομαζόταν ευστόργιος και η μητέρα του ήταν χριστιανή και ονομαζόταν. Άγιος παντελεήμων (ο μεγαλομάρτυς και ιαματικός) ημερομηνία εορτής: Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Tον καιρό που τα μαύρα σύννεφα της ειδωλολατρείας σκέπαζαν απειλητικά όλη την οικουμένη, στα τέλη δηλαδή του τρίτου αιώνα μετά χριστόν, γεννήθηκε στη νικομήδεια της μικράς ασίας ο. Posted by saintpanteleimonchania on 1 αυγούστου 2016 in ανακοινώσεις. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Εκείνοι, επειδή δεν ήθελαν να παρακούσουν τον άγιον, αφού τον κατεφίλησαν, και έδειξαν την αγάπην και την. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Ο επίσημος ιστότοπος της ιεράς μητροπόλεως νέας σμύρνης. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Ο άγιος μεγαλομάρτυς και ιαματικός παντελεήμων έλαβε το στεφάνι του μαρτυρίου με αποκεφαλισμό, το έτος 304 μ.χ. Ο άγιος παντελεήμων είναι συνοικία στο κέντρο της αθήνας.

Το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του ήταν παντολέων. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων. Posted by saintpanteleimonchania on 1 αυγούστου 2016 in ανακοινώσεις. Ο πατέρας του ήταν εθνικός (ειδωλολάτρης), ενώ η μητέρα του ευβούλη είχε ασπαστεί το. Στις 27 ιουλίου γιορτάζεται η μνήμη του α γίου παντελεήμονα.

O Agios Pantelehmwn Twn A8hnwn Aygh
O Agios Pantelehmwn Twn A8hnwn Aygh from www.avgi.gr
Ο παρακλητικός κανών στον άγιο παντελεήμονα Ο επίσημος ιστότοπος της ιεράς μητροπόλεως νέας σμύρνης. Το 1959 με βασιλικό διάταγμα αναγνωρίστηκε, το έως. Προέκυψε λοιπόν η ανάγκη οικοδομήσεως νέου ναού. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Ο άγιος παντελεήμων τους εξηνάγκασε να εκτελέσουν την απόφασιν του τυράννου. Ο παρακλητικός κανών στον άγιο παντελεήμονα δευτέρα, 26 ιουλίου 2021 15:00. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία.

Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της.

Τη μνήμη του αγίου παντελεήμονος τιμά σήμερα, 27 ιουλίου, η εκκλησία μας. Ρόδου 2, 175 56 ἅλιμος (χάρτης. Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης ενώ η μητέρα του ήταν χριστιανή. Ο άγιος παντελεήμων, είναι ένας από τους πολύ γνωστούς αγίους για τις θαυματουργικές θεραπείες ασθενών, που έπασχαν ακόμη και από ανίατες ασθένειες. Ο άγιος παντελεήμων (παντελέων το πρότερον όνομα) καταγόταν από τη νικομήδεια της μικράς ασίας και έζησε στα χρόνια του μαξιμι Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων. Παρακαλούνται οι ασθενείς που προσέρχονται. Οι άλλοι ιατροί της νικομήδειας, άρχισαν να τον φθονούν διότι. Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης και ονομαζόταν ευστόργιος και η μητέρα του ήταν χριστιανή και ονομαζόταν. Ο πατέρας του ήταν εθνικός (ειδωλολάτρης), ενώ η μητέρα του ευβούλη είχε ασπαστεί το. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Ο άγιος παντελεήμων είναι συνοικία στο κέντρο της αθήνας.